Wellness & ontspannings behandelingen 2022

 

IMPRESSIONS BEHANDELING
€ 67,50

Behandeling met intake, geurreis, reiniging, milde peeling, modelleren van de wenkbrauwen, massage, masker, dag/nachtverzorging.

MOMENTS BEHANDELING
€ 85,-

de Ultieme ontspannings behandeling met intake, geurreis, voetenbad, reiniging, dieptereiniging,modelleren van de wenkbrauwen, meerdere massages, & maskers, dag/nacht verzorging.


HYALURON BEHANDELING
€ 85,-

De vochtverbeterende wellness behandeling!
Behandeling met intake, geurreis, reiniging, milde peeling, modelleren van de wenkbrauwen, hyaluron ampul, massage, masker, dag/nachtverzorging.


JAIPUR STRESS RELIEF BEHANDELING
€ 85,-


Behandeling met intake, geurreis, voetbad, rugmassage met warme edelstenen, reiniging met edelstenen, modelleren van de wenkbrauwen, massage met warme edelstenen, masker, kopje thee.


De unieke Seizoensbehandelingen
RYJVK SILVER EXPERIENCE € 75,-en
GOLDEN SOAK EXPERIENCE € 95,-
bevat een aantal bijzondere hoogtepunten die je meevoeren langs de ruige kustlijn van betoverend IJsland.

RYJVK THERMAL CLEANSING MIX Droom weg met een romig en tintelend reinigingsritueel op basis van thermaal water en botanische extracten. Jouw huid wordt tot in de diepste huidlagen gereinigd.
RYJVK SKIN POLISH Een unieke combinatie van fruitzuren én fruitenzymen zorgt ervoor dat dode huidcellen op een effectieve wijze worden verwijderd. Deze polish verbetert de huidteint en geeft je huid een schitterende glow.
RYJVK SOAK MASK Je ervaart een verfrissend gelmasker, dat na het aanbrengen verandert in een zacht bruisend schuim en je een sensationele beleving geeft. Deze rustgever zuivert, ontspant en verzacht jouw huid.
RYJVK VITC BOOST Dit krachtige vitamineshot voorziet de huid van een boost aan energie en wist de sporen van vermoeidheid. RYJVK VELVETY SENSAGE Geniet van een ontspannende massage en droom weg op de deining van de golven.
(Alleen bij de 90 minuten Experience)
RYJVK GOLD EXPERIENCE Geniet van een moment van luxe en ervaar verkoeling, een anti-age effect, een rijk gehydrateerde huid en maximaal comfort, dankzij dit masker met een ´touch of gold´.
(Alleen bij de 90 minuten Experience)
RYJVK MINI BODY EXPERIENCE Ontdek de bijzondere textuur van de Soft Shower Oil en de verfrissing en sensationele geurbeleving van de Enriched Body Cream.
RYJVK FINISHING TOUCH Een luxe finish vol hoogwaardige werkstoffen die zorgt voor een jeugdige blik en uitstraling. De perfecte afsluiter van jouw droomreis naar IJsland!

KORTE BEHANDELING
€ 37,50

Behandeling met intake, reiniging, modelleren van de wenkbrauwen, huid nakijken op oneffenheden, masker.


ACNE & CLEARIFTY BEHANDELING
€ 47,50

Cenzaa Acne  & Clearify Therapy
behandeling met voor de acne huid reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, herbal masker, fruitzuren, dagverzorging en thuisadvies

EXTRA
bij een van bovenstaande gezichtsbehandeling

Verven wimpers € 8,-
Verven wenkbrauwen € 8,-
Verven wimpers en wenkbrauwen € 11,-
Harsen bovenlip € 6,-
Harsen bovenlip en onderlip € 7
Harsen bovenlip en kin € 10,-
Manicure € 15,-
Manicure met lakken € 20,-
Oogpakking € 13,-
Ampul € 7,-

Harsen lichaam


Onderbenen harsen € 27,50,-
Onderbenen en bovenbenen harsen € 42,50,-
Onderarmen harsen € 22,50,-
Onderarmen en bovenarmen harsen €32,50
Bikinilijn harsen € 19,-
Oksels harsen € 19,-

Make-up

avond make-up € 35,-
bruidsmake-up aan huis € 55,- (excl. voorrijkosten)

Gediplomeerd Schoonheidsspecialist aangesloten bij ANBOS