Cosmetische behandeling met de Dermapen 4

DEMAPEN 4 BEHANDELING

Ultieme behandeling tegen:

* huidveroudering
* acne
* pigment
* stria,
* littekens
* rosacea

De  Dermapen 4 maakt gebruik van minuscule naaldjes die vibrerend kleine kanaaltjes in de huid maken van wel 1320 kanaaltjes per seconde, Er worden verticaal kleine kanaaltjes oppervlakkig in de huid gemaakt. Deze kanaaltjes zijn niet zichtbaar voor het blote oog, maar ‘verwonden’ de huid precies genoeg om deze op een natuurlijke manier te activeren. Door de prikkeling wordt het natuurlijke herstelproces van de huid benut dat diep in de huid op gang komt. Door de prikkeling in het bindweefsel komen groei- en helende factoren vrij, die zorgen voor aanmaak van collageen en elastine. In deze behandeling gebruik ik de beste dermapen, dit is de Dermapen 4 deze heeft een exclusieve gepatenteerde registratie,  16 hoogwaardige kwaliteit naalden, hierdoor heeft de huid een kortere hersteltijd ,verstelbare naalddiepte, meerdere snelheden technologie en wetenschappelijk bewezen effect op de huid.

In deze behandeling maak ik ook gebruik van 360° Skinceutical Cocktails van Cenzaa, deze cocktails hebben hele kleine moleculen die dieper de huid in kunnen en beter opgenomen worden en een speciaal masker om de huid te voeden en te verzorgen.

Deze behandeling kunt u het beste doen in kuur verband en met thuisverzorgings producten om een nog beter resultaat te boeken. Natuurlijk samen met de fantastische Cosmedische producten van Cenzaa voor thuisgebruik. 100% Huidverbetering 50% in de Salon & 50% bij u Thuis,
Graag begeleidt ik u,  2 weken voor aanvang van de eerste  behandeling ga ik bij u een intake doen, welke bestaat uit een reiniging en verzorging van de huid, invullen van Informed content, patchtest en product advies. Ik adviseer u welke producten u thuis, voor aanvang en tussen de behandelingen door, kunt gebruiken om de huid voor te bereiden, te versterken, te verstevigen en zo het effect te optimaliseren.

De dermapen behandeling duurt per keer ca. 45 min. tot 60 min. deze is vanaf €140,- te boeken.

Wilt u meer weten over deze behandeling en wilt u graag een intake gesprek neem vrijblijvend contact met mij op.

Gediplomeerd Schoonheidsspecialist aangesloten bij ANBOS