Huid verjonging & verbeterings behandelingen 2021

HUIDVERBETERENDE BEHANDELINGEN

 

dermapen 4 ultieme huidverbetering

DERMAPEN BEHANDELING
45
 min. vanaf  € 125,-

De Dermapen maakt gebruik van minuscule naaldjes die vibrerend kleine kanaaltjes in de huid maken. Er worden verticaal kleine kanaaltjes oppervlakkig in de huid gemaakt. Deze kanaaltjes zijn niet zichtbaar voor het blote oog, maar ‘verwonden’ de huid precies genoeg om deze op een natuurlijke manier te activeren. Door de prikkeling wordt het natuurlijke herstelproces van de huid benut dat diep in de huid op gang komt. Door de prikkeling in het bindweefsel komen groei- en helende factoren vrij, die zorgen voor aanmaak van collageen en elastine.

360 SKINCODE PEEL  BEHANDELING
45 min. € 60,-


behandeling met bindweefselmassage en hoog concentratie fruitzuren waarbij de huid een verjongingskuur krijgt en pigment en fijne lijntjes vermindert, deze behandeling is los te boeken maar het beste is in kuurverband om een nog beter resultaat te krijgen.

Als u een kuur van 6 behandeling boekt krijgt u Illuminating skin peel bij cadeau ter waarde van € 39,10 .

 

360º – PERSONAL PEEL PROGRAM BEHANDELING
90 min. €125,-
voor natuurlijke huidverjonging,  360 graden huidverbetering op maat waarbij het draait om de binnenkant, buitenkant, lifestyle en mind.

stap 1 reinigingsritueel
stap 2 skin analyse
stap 3 Diepte reiniging (peeling)
stap 4 personal peel program op uw huid afgestemd (ºE peeling)
stap 5 cell activating massage met de cell activating cups (ºE nightcream en cups)
stap 6 skinceuticals cocktail & bindweefsel massage (ºE cocktail)
stap 7 Cenzaa special Masker (botuline masker)
stap 8 skin revolution finish (ºE cocktail en day cream)

360 SKINBOOST AMPOULE  BEHANDELING MET AMPULLEN SET VOOR THUIS
45 min. € 125,-

De superkrachtige facial voor een directe glow.
Heeft u een bijzondere gelegenheid ? ziet u huid grauw en uitgeblust uit? worden sporen van huidveroudering nu echt zichtbaar? Is uw huid extra belast door stress of een seizoenswisseling?
Dan is het moment voor deze heerlijke skinbomb ampul behandeling, dat samen met het aanvullend op maat samengestelde skinbomb home program het ultieme beautygeheim is.

 


BOTULINE BEHANDELING 90 min. € 90,-

Deze behandeling geeft het gelaat een natuurlijke mini facelift
Behandeling met intake, geurreis, reiniging, milde peeling, modelleren van de wenkbrauwen, ampul, bindweefselmassage, botuline masker, dag/nachtverzorging.

ROSACEA & COUPEROSE BEHANDELING 80 min. € 80,-

Vertoont de huid blijvende roodheid, harde rode bultjes of ontsierende adertjes? Dit zijn typische symptomen van een rosacea en couperose huid. Beide zijn vervelende huidaandoeningen die een doeltreffende behandeling vereisen. Boek nu de rosacea en couperosse behandeling dan ga ik dit soort huidproblemen behandelen, u ervaart een nieuw soort massage die de huid optimaal kalmeert en u krijgt een speciaal
Couperose & Rosacea Masker. Dit bijzondere gelaatsmasker vermindert roodheid van de huid aanzienlijk en is een uniek peel-off masker op basis van algenextracten, epicalmin en aloë vera. Deze combinatie van prachtige hoogwaardige werkstoffen zorgt voor een milde, verkoelende en heerlijk verfrissende werking. Dankzij het huidherstellende vermogen en de kalmerende werking op de bloedcirculatie ziet de huid er na de behandeling uitgerust en zichtbaar verfrist uit!

Gediplomeerd Schoonheidsspecialist aangesloten bij ANBOS