Huid verjonging & verbeterings behandelingen 2024

HUIDVERBETERENDE BEHANDELINGEN

DERMAPEN BEHANDELING
vanaf  € 140,-

De Dermapen maakt gebruik van minuscule naaldjes die vibrerend kleine kanaaltjes in de huid maken. Er worden verticaal kleine kanaaltjes oppervlakkig in de huid gemaakt. Deze kanaaltjes zijn niet zichtbaar voor het blote oog, maar ‘verwonden’ de huid precies genoeg om deze op een natuurlijke manier te activeren. Door de prikkeling wordt het natuurlijke herstelproces van de huid benut dat diep in de huid op gang komt. Door de prikkeling in het bindweefsel komen groei- en helende factoren vrij, die zorgen voor aanmaak van collageen en elastine.


360 SKINCODE MEET THE DIAMOND  BEHANDELING GOLD
€ 135,-

In deze behandeling onderga je de ultieme huidverbetering, ik begin met een goede reiniging en  onderga je een Diamond Touch behandeling samen met fruitzuren, bindweefsel massage en een speciaal masker op uw huid afgestemd, onder dit masker ga ik heerlijk uw nek masseren. Na deze behandeling voelt u huid super glad en strak aan.
Een echte boost voor de huid!

360 SKINCODE MEET THE DIAMOND  BEHANDELING ZILVER
€ 75,-

In deze behandeling krijgt u een korte boost voor de huid met de diamond touch apparaat om de huid te verbeteren en hierbij ga ik ook bindweefsel massage geven.

360 SKINCODE PEEL  BEHANDELING
€ 65,-


behandeling met bindweefselmassage en hoog concentratie fruitzuren waarbij de huid een verjongingskuur krijgt en pigment en fijne lijntjes vermindert, deze behandeling is los te boeken maar het beste is in kuurverband om een nog beter resultaat te krijgen.

Als u een kuur van 6 behandeling boekt krijgt u Illuminating skin peel bij cadeau ter waarde van € 39,10 .

360º  PERSONAL PEEL PROGRAM BEHANDELING
 €130,-

voor natuurlijke huidverjonging,  360 graden huidverbetering op maat waarbij het draait om de binnenkant, buitenkant, lifestyle en mind.

stap 1 reinigingsritueel
stap 2 skin analyse
stap 3 Diepte reiniging (peeling)
stap 4 personal peel program op uw huid afgestemd (360º peeling)
stap 5 cell activating massage met de cell activating cups (360º nightcream en cups)
stap 6 skinceuticals cocktail & bindweefsel massage (360º cocktail)
stap 7 Cenzaa special Masker (botuline masker)
stap 8 skin revolution finish (360º cocktail en day cream)

360 SKINBOOST AMPOULE  BEHANDELING MET AMPULLEN SET VOOR THUIS
€ 125,-

De superkrachtige facial voor een directe glow.
Heeft u een bijzondere gelegenheid ? ziet u huid grauw en uitgeblust uit? worden sporen van huidveroudering nu echt zichtbaar? Is uw huid extra belast door stress of een seizoenswisseling?
Dan is het moment voor deze heerlijke skinbomb ampul behandeling, dat samen met het aanvullend op maat samengestelde skinbomb home program het ultieme beautygeheim is.


BOTULINE BEHANDELING € 105,-

Deze behandeling geeft het gelaat een natuurlijke mini facelift
Behandeling met intake, geurreis, reiniging, milde peeling, modelleren van de wenkbrauwen, ampul, bindweefselmassage, botuline masker, dag/nachtverzorging.

ROSACEA & COUPEROSE BEHANDELING
€ 99,-

Vertoont de huid blijvende roodheid, harde rode bultjes of ontsierende adertjes? Dit zijn typische symptomen van een rosacea en couperose huid. Beide zijn vervelende huidaandoeningen die een doeltreffende behandeling vereisen. Boek nu de rosacea en couperosse behandeling dan ga ik dit soort huidproblemen behandelen, u ervaart een nieuw soort massage die de huid optimaal kalmeert en u krijgt een speciaal
Couperose & Rosacea Masker. Dit bijzondere gelaatsmasker vermindert roodheid van de huid aanzienlijk en is een uniek peel-off masker op basis van algenextracten, epicalmin en aloë vera. Deze combinatie van prachtige hoogwaardige werkstoffen zorgt voor een milde, verkoelende en heerlijk verfrissende werking. Dankzij het huidherstellende vermogen en de kalmerende werking op de bloedcirculatie ziet de huid er na de behandeling uitgerust en zichtbaar verfrist uit!

Gediplomeerd Schoonheidsspecialist aangesloten bij ANBOS