Ik Skin Perfection

Ik skin perfection werkt met 100% actieve groene ingredienten, zonder huidonvriendelijke ingredienten, geur- en kleurstoffen.
Alle producten van IK zijn voorzien van NO-LABEL deze bewuste keuze van de klinisch bewezen, natuurlijke werkstoffen in hoge dosering maakt IK zacht en daadkrachtig voor de huid.
Dankzij deze unieke samenstelling zijn de producten zelfs geschikt voor de meest gevoelige huiden en zijn ze veilig te gebruiken tijdens
– chemokuren
– bestralingen
– intensieve medicatie gebruik

NO LABEL
Mooi oud worden… Dat is onze wens! Daarom zeggen wij ‘nee’ tegen huidonvriendelijke ingrediënten, geur- en kleurstoffen met het NO-label. Wist je dat veel kunstmatige, belastende stoffen in huidverzorgingsproducten er juist voor kunnen zorgen dat onze huid sneller verouderd?

MICROBIOME BALANCING

Verschillende factoren kunnen het evenwicht van je huid verstoren. Jouw huid voelt hierdoor droog, geïrriteerd, geprikkeld of gevoelig aan of onzuiverheden, acne of andere huidproblemen ontstaan. Onze focus ligt op een gezonde huidflora en een gebalanceerd microbioom met pre- en probiotica en producten met de juiste pH-waarde. We resetten en herstellen de huid en verkrijgen én behouden hiermee zichtbare huidverbetering.

Gediplomeerd Schoonheidsspecialist aangesloten bij ANBOS