Seasonsbehandeling & Producten

 

RYJVK seasonsbehandelingen 3.0

Reis mee naar betoverend IJsland. Een uniek deel van de aarde waar je alles kunt vinden; van bijzondere bodemschatten met
hoogwaardige werkstoffen om prachtig huidresultaat mee te behalen, tot eeuwenoude beautygeheimen en rituelen voor een heerlijke ontspannende beleving.
Geniet zowel thuis als in het instituut van jouw exclusieve en ultieme droomreis naar Reykjavik. Ervaar de sensationele beleving voor
Body, Face, Eye & Mind.
Voor de twee nieuwe behandelingen, RYJVK Golden Soak Experience en RYJVK Silver Soak Experience heeft Cenzaa zich laten inspireren
door de woeste branding met krachtige wit schuimende golven die tegen de vulkanische basaltrotsen breken. Dé sensationele combinatie van power en schoonheid, die zo kenmerkend is voor IJsland!
Elke golf is een verrassing en geen golf is gelijk aan de vorige! Exact dat is ook zo karakteristiek voor de nieuwe RYJVK Experience
behandelingen. Verwen je huid met een ultieme selectie en unieke combinatie van de mooiste producten van RYJVK. Met als absolute
highlight het RYJVK OXYGEN SILVER MASK. Dit verfrissende gelmasker, waarvan de gel na het aanbrengen in zacht bruisend schuim verandert, geeft je echt een waanzinnige beleving!
Laat je verrassen en geniet!
Of zoals ze in IJsland zeggen: njóta!

 RYJVK SILVER SOAK EXPERIENCE
60 min. € 70,-

RYJVK THERMAL CLEANSING MIX Droom weg met een romig en tintelend reinigingsritueel op basis van thermaal water en botanische extracten. Jouw huid wordt tot in de diepste huidlagen gereinigd.

RYJVK SKIN POLISH Een unieke combinatie van fruitzuren én fruitenzymen zorgt ervoor dat dode huidcellen op een effectieve wijze worden verwijderd. Deze polish verbetert de huidteint en geeft je huid een schitterende glow.

RYJVK SOAK MASK Je ervaart een verfrissend gelmasker, dat na het aanbrengen verandert in een zacht bruisend schuim en je een sensationele beleving geeft. Deze rustgever zuivert, ontspant en verzacht uw huid.

RYJVK VITC BOOST Dit krachtige vitamineshot voorziet de huid van een boost aan energie en wist de sporen van vermoeidheid.

CENZAA TOUCH UP MASK Voeding, een anti age effect, kalmering of hydratie? Je huid wordt voorzien van precies dat masker waar jouw huid om vraagt! Voor een energieke en stralende huid!

RYJVK MINI BODY EXPERIENCE Ontdek de bijzondere textuur van de Soft Shower Oil en de verfrissing en sensationele geurbeleving van de Enriched Body Cream.

RYJVK FINISHING TOUCH Een luxe finish vol hoogwaardige werkstoffen die zorgt voor een jeugdige blik en uitstraling. De perfecte afsluiter van jouw reis naar RYJVK.

RYJVK GOLDEN SOAK EXPERIENCE
90 min. € 90,-

Naast dezelfde mooie elementen die in de 60 minuten behandeling geboden worden, is de 90 minuten behandeling uitgebreid met:
RYJVK VELVETY SENSAGE
Geniet van een ontspannende massage en droom weg op de deining van de golven.RYJVK GOLD EXPERIENCE
Geniet van een moment van luxe en ervaar verkoeling, een anti-age effect, een rijk gehydrateerde huid en maximaal comfort, dankzij dit
masker met een ´touch of gold´

       

Producten

Thermal Cleansing Foam              200 ml € 39,50
Mineral Hydra Mist                           200 ml € 29,50
VitC Oil Elixer                                         30 ml € 39,50
Daily Essentials Set3 travelsizes + gift   € 37,95
Enzyme Powder                                      50 gr € 44,95

RYJVK Home Perfume                    200 ml  € 29,95
Power Teatox                                            50 gr € 12,50
Velvety Vit. E oil                                  200 ml €33,95
Oxygen Silver Mask                              50 ml 35,95
Soft Shower oil                                    200 ml € 27,95
Enriched Body Cream                     200 ml € 29,50
Brigtening Eye                                         15 ml € 37,50
Volumizing Cream                                 30 ml € 39,50
Body Experience Set                                        € 21,95
Facial Experience Set                                       € 45,-
Eye Experience Set                                            € 39,95

Gediplomeerd Schoonheidsspecialist aangesloten bij ANBOS